Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

NIT 22 DE JUNY
ARDE BOGOTÁ, CALA VENTO, LA LUDWIG BAND, RYNA DJ + artista per confirmar

PLATJA GRAN DE L'ESTARTIT | dissabte, 22 de juny de 2024, 20.00 h
Selecciona l'àrea
L'horari d'inici dels concerts està pendent de confirmació. Aquesta informació es donarà més endavant.

Al moment d’obrir portes es tanca la venda on-line i s’obre la venda a taquilla, sempre que quedin entrades disponibles.
Preu anticipat: 25€ + 2€ de gestió
Preu fins a 10 anys: 2€ de gestió
Les persones empadronades al municipi tenen un preu especial de 12€ només aplicable presencialment a l'Oficina de Turisme de L'Estartit acreditant el padró, fins a exhaurir existències.
Els descomptes per a membres de famílies nombroses i monoparentals, persones en atur i persones amb diversitat funcional es poden aplicar a la venda on-line, recollint l’entrada a la taquilla del recinte i acreditant el descompte amb el corresponent carnet.
Hi haurà servei de barra i menjar; no es permet entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia.
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.
GENERAL
Amaga
DISPONIBLES
2,00 € - 28,00 €
Zona
Afegeix
Quantitat
Lliures
GENERAL
Afegeix
IT-GENERAL 28,00 € Menys Més
IT- FINS A 10 ANYS 2,00 € Menys Més
IT-BO CULTURAL 28,00 € Menys MésDesenvolupat per