Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

NIT 22 DE JUNY
ARDE BOGOTÁ, CALA VENTO, MARLENA, LA LUDWIG BAND, RYNA DJ

PLATJA GRAN DE L'ESTARTIT | dissabte, 22 de juny de 2024, 19.00 h
Selecciona l'àrea
Al moment d’obrir portes es tanca la venda on-line i s’obre la venda a taquilla, sempre que quedin entrades disponibles.
Preu anticipat: 33€ + 3€ de gestió
Preu fins a 10 anys: 2€ de gestió
Les persones empadronades al municipi tenen un preu especial de 12€ només aplicable presencialment a l'Oficina de Turisme de L'Estartit acreditant el padró, fins a exhaurir existències.
Els descomptes per a membres de famílies nombroses i monoparentals, persones en atur i persones amb diversitat funcional es poden aplicar a la venda on-line, recollint l’entrada a la taquilla del recinte i acreditant el descompte amb el corresponent carnet.
Es podrà entrar i sortir del recinte fins les 22.30h. A partir d'aquesta hora si se surt del recinte, no es podrà tornar a entrar.
Hi haurà servei de barra i menjar; no es permet entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà. El personal d'accés us pot demanar que mostreu la bossa a l'entrada.
El sistema cashless utilitzat a l'Estartit permet pagar amb targeta, directament a les barres en fer la teva comanda o en efectiu carregant una targeta moneder que et llogarem per 1€. En aquesta targeta hi podràs carregar l'import que tu vulguis. Aquest euro de lloguer el podràs recuperar tornant la targeta al punt de càrrega la mateixa nit, a l'igual que el sobrant que t'hagi quedat a la targeta si és el cas. 
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.
GENERAL
Amaga
DISPONIBLES
2,00 € - 33,00 €
Zona
Afegeix
Quantitat
Lliures
GENERAL
Afegeix
IT-GENERAL. 33,00 € Menys Més
IT-BO CULTURAL. 33,00 € Menys Més
IT- FINS A 10 ANYS 2,00 € Menys MésDesenvolupat per