Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

SÍLVIA PÉREZ CRUZ

PLATJA PORT BO DE CALELLA DE PALAFRUGELL | diumenge, 7 de juliol de 2024, 21.30 h
PLATEA A PLATEA A PLATEA A PLATEA B TRIBUNA TRIBUNA TRIBUNA PLATEA P
Selecciona l'àrea
Obertura de portes: 20.30h. Al moment d’obrir portes es tanca la venda on-line i s’obre la venda a taquilla, sempre que quedin entrades disponibles.
El concert és assegut numerat.

Preu: 35€ - 32€ - 28€ + 2€ de gestió
Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que no ocupin butaca. A partir de 2 anys cal comprar entrada
Les persones empadronades al municipi tenen un preu especial de 20€ a la zona de Tribuna només aplicable presencialment a la taquilla del Teatre de Palafrugell i a l'Oficina de Turisme de Calella acreditant el padró, fins a exhaurir existències.

Els descomptes per a membres de famílies nombroses i monoparentals, persones en atur i persones amb diversitat funcional es poden aplicar a la venda on-line, recollint l’entrada a la taquilla del recinte i acreditant el descompte amb el corresponent carnet.

Hi haurà servei de barra; no es permet entrar menjar i beguda de l'exterior.
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.

PLATEA A I B
Amaga
DISPONIBLES
35,00 €
Zona
Afegeix
Lliures
PLATEA B
Afegeix

PLATEA P
EXHAURIDES
32,00 €
TRIBUNA
Amaga
DISPONIBLES
12,00 € - 28,00 €
Zona
Afegeix
Lliures
TRIBUNA
AfegeixDesenvolupat per