Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvingut/da!
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant major d'edat autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.
Informa't sobre la compra d'entrades per persones amb mobilitat reduïda a tiqueting@linkproduccions.com
La venda on-line finalitza al moment de l'obertura de portes. Es podran comprar entrades a la taquilla del recinte, sempre que no s'hagin esgotat.
Cal imprimir o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra. Pots accedir en qualsevol altre moment a les teves entrades a través de la pestanya 'Zona personal'. Si apliques algun descompte, caldrà acreditar-lo en el moment d'accés a l'esdeveniment.
Més informació a www.itacacultura.cat

El mail de confirmació de compra amb el PDF de les teves entrades triga una estona a arribar al teu mail. Revisa la teva bústia de correu brossa i, si en tens, les pestanyes de Social, Promocions i Notificacions. Si has escrit malament el correu electrònic a l’hora de registrar-te, escriu-nos a tiqueting@linkproduccions.com i t’ajudarem a recuperar les teves entrades.
 • NO TROBO LA MEVA ENTRADA
Torna a entrar al sistema de venda i identifica’t amb el teu usuari i contrasenya. Accedeix a la teva Zona Personal i trobaràs totes les teves compres des d’on podràs descarregar les teves entrades.
 • LES ENTRADES SÓN NOMINALS?
No, les entrades porten el nom del comprador, però no són nominals, les pots regalar o vendre en el cas que no hi puguis assistir.
 • CAL IMPRIMIR L'ENTRADA?
Et recomanem portar l’entrada en format digital per contribuir a la reducció de l’ús del paper. Et demanem tenir-la a punt en el moment d’accedir al recinte i preparar la pantalla amb prou brillantor per poder llegir-la correctament. No la llencis ni l’esborris fins a sortir del recinte definitivament.
 • PUC COMPRAR L'ENTRADA AL RECINTE?
La venda on-line i als punts de venda anticipats finalitza a l’hora d’obertura de portes de cada concert. En aquest moment s’obrirà la venda presencial sempre que quedin localitats disponibles.
 • DESCOMPTES
Els descomptes habituals del festival, diversitat funcional, atur i membres de famílies nombroses o monoparentals, s'activaran després de la campanya de Nadal. No apliquem descomptes als preus promocionals llençats amb anterioritat. Haureu de recollir les entrades a la taquilla del recinte, acreditant el descompte amb el corresponent carnet.
 • PUC ENTRAR I SORTIR DEL RECINTE?
Es podrà entrar i sortir del recinte fins les 22.30h. A partir d'aquesta hora si surts, no podràs tornar a entrar.
 • PUC COMPRAR L'ALLOTJAMENT DE L'ESTARTIT DES D'ÍTACA?
Accedeix a la pestanya de càmping per veure les diferents opcions d'allotjament que pots comprar des del Festival.
 • EN QUIN CAS ES RETORNA L'IMPORT DE L'ENTRADA?
No et retornarem l’import de l’entrada per causes alienes a l’organització ni per errors del comprador durant el procés de compra. Només et farem la devolució de l’import sense les despeses de gestió en cas de cancel·lació del festival per part de l’organització.
 • A PARTIR DE QUINA EDAT S'HA DE COMPRAR L'ENTRADA?
A partir de 10 anys cal comprar entrada general. Fins a aquesta edat hi ha una entrada de menors per un import de 2€ que correspon a les despeses de gestió.
 • PERQUÈ COBREU DESPESES DE GESTIÓ?
Les despeses de gestió només s’apliquen a la venda d’entrades on-line i serveix perquè puguis comprar l’entrada en qualsevol moment i lloc i des de qualsevol dispositiu. La comissió que cobrem va directe a pagar el servei extern que ens permet oferir la venda online. ÍTACA no s’enriqueix amb les comissions: aquests imports només cobreixen despeses de la plataforma de venda.
 • PUC COMPRAR LES ENTRADES A TRAVÉS D'ALTRES PLATAFORMES?
Només seran vàlides les entrades comprades a través de la web d'ÍTACA. Per qualsevol altra consulta respecte a les entrades, ens podeu escriure a tiqueting@linkproduccions.com
 • HI HA ALGUN PUNT DE VENDA PRESENCIAL?
L'oficina de turisme de l'Estartit és punt de venda dels concerts de la mateixa població, i el Teatre de Palafrugell i la oficina de turisme de Calella és punt de venda del concert a Calella.
 • CONDICIONS DE LA COMPRA D'ENTRADES
L’organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada i l’accés al recinte si no l’has comprat als punts oficials de venda (www.itacacultura.cat, Oficina Turisme Estartit, Teatre de Palafrugell, Oficina Turisme Calella). L'organització no es fa responsable dels increments de preu que puguin aplicar algunes plataformes de venda d’entrades ni d’altres contratemps sorgits arran d’entrades adquirides a través de canals de venda no oficials. Cada codi QR és únic i permet un sol accés. No admet devolucions ni canvis d’entrades, excepte en cas de suspensió de l’esdeveniment, en que es retornarà l’import de l’entrada sense la despesa de gestió. Els descomptes aplicats en la venda s’han d’acreditar a l’accés als recintes. Els menors de 16 anys han de dur la corresponent autorització signada i anar acompanyats d’un adult a l’accés i durant els concerts. No es pot entrar menjar, beguda, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà. Hi  haurà servei de bar i restauració als recintes. A l'Estartit els pagaments a restauració es realitzaran amb sistema cashless informat al web del festival. No es pot entrar cap objecte que es consideri perillós. L'organització es reserva el dret a registre a l'accés al recinte. Està reservat el dret a modificar el programa de qualsevol espectacle, l’ordre dels artistes, els aforaments o els horaris de cada actuació. Està reservat el dret d’admissió. Si has comprat l'entrada de l'esdeveniment online i, en el cas que no hagi estat possible resoldre una incidència dirigint-se al correu electrònic tiqueting@linkproduccions.com, de conformitat amb l'establert a l'article 14.1 del Reglament 524/2013, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum, l'informem que vostè té la possibilitat de recórrer a una entitat de resolució alternativa de litigis en matèria de consum accessible a través de la direcció https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
 • ES POT ENTRAR MENJAR I BEGUDA DE L'EXTERIOR?
No es pot entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. Al recinte hi haurà servei de bar i restauració des de l'obertura de portes fins a la finalització dels concerts. Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà. El personal d'accés us pot demanar que mostreu la bossa a l'entrada.
 • QUIN ÉS EL SISTEMA DE PAGAMENT A LES BARRES?
Si pagues amb targeta, podràs fer-ho directament a les barres en fer la teva comanda. Si pagues en efectiu, has de passar pel punt de càrrega on et llogarem una targeta moneder per 1€. En aquesta targeta hi podràs carregar l'import que tu vulguis. Aquest euro de lloguer el podràs recuperar tornant la targeta al punt de càrrega la mateixa nit, a l'igual que el sobrant que t'hagi quedat a la targeta si és el cas. 
Al web del Festival trobareu altres qüestions relacionades amb el recinte i els serveis
Desenvolupat per