Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra de paquets

Benvingut/da!
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant major d'edat autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.
Informa't sobre la compra d'entrades per persones amb mobilitat reduïda a tiqueting@linkproduccions.com
La venda on-line finalitza al moment de l'obertura de portes. Es podran comprar entrades a la taquilla del recinte, sempre que no s'hagin esgotat.
Cal imprimir o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra. Pots accedir en qualsevol altre moment a les teves entrades a través de la pestanya 'Zona personal'. Si apliques algun descompte, caldrà acreditar-lo en el moment d'accés a l'esdeveniment.
Més informació a www.itacacultura.cat


Aquests són els paquets disponibles. Aprofita el descompte acumulat comprant un paquet.
ESTARTIT 2024 (22 i 23 de juny)
APROFITA EL PREU DEL PAQUET! 
El paquet és per una persona i inclou 1 entrada pel dia 22 de juny i 1 entrada pel dia 23 de juny al preu de 55€ + 3€ de despesa de gestió. 

Et recomanem visitar la pestanya de CÀMPING si t'interessa allotjar-te a L'Estartit durant el Festival.

Es podrà entrar i sortir del recinte fins les 22.30h. A partir d'aquesta hora si se surt del recinte, no es podrà tornar a entrar.

Hi haurà servei de barra i menjar; no es permet entrar menjar i beguda de l'exterior, excepte aliments infantils, intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o altra malaltia. Aquesta excepcionalitat s’haurà de justificar al personal d’accés al recinte presentant un document acreditatiu que, en cap cas, no es registrarà ni arxivarà. El personal d'accés us pot demanar que mostreu la bossa a l'entrada.

El sistema cashless utilitzat a l'Estartit permet pagar amb targeta, directament a les barres en fer la teva comanda o en efectiu carregant una targeta moneder que et llogarem per 1€. En aquesta targeta hi podràs carregar l'import que tu vulguis. Aquest euro de lloguer el podràs recuperar tornant la targeta al punt de càrrega la mateixa nit, a l'igual que el sobrant que t'hagi quedat a la targeta si és el cas. 

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor, tutor o acompanyant autoritzat i dur signada l'autorització que trobaràs en aquest enllaç.
ESTARTIT 2024
NIT 22 DE JUNY
PLATJA GRAN DE L'ESTARTIT
dissabte, 22/06/2024 19.00 h
NIT 23 DE JUNY
PLATJA GRAN DE L'ESTARTIT
diumenge, 23/06/2024 20.00 h
Comprar
Desenvolupat per