Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

Benvinguts/des!

Cal imprimir o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra. Podeu accedir en qualsevol altre moment a les vostres entrades a través de la pestanya 'Zona personal'. Si us apliqueu algun descompte, caldrà acreditar-lo en el moment d'accés a l'esdeveniment.

ATENCIÓ:

*AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS;

És imprescidible dur signada algunes d'aquestes dues autoritzacions i sempre dur-les a sobre:

-Autorització per a menors acompanyats pel pare, mare o tutor legal, 
DESCARREGAR AQUESTEnllaç
- Autorització per a menors acompanyats per un major d'edat autoritzat pel pare, mare o tutor legal, DESCARREGAR AQUESTEnllaç
Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

**Informació mesures COVID-19 (mireu avís legal) peu de pàgina d'aquesta web

**Hi ha servei de bar amb entrepans i begudes a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
***Les persones amb mobilitat reduïda que vulguin una entrada per l'acompanyant han de contactar amb admin@linkproduccions.com

24 de set.

NATALIA LACUNZA

PÀRQUING REC DEL MOLÍ. L'ESCALA
divendres, 24/09/2021 22.00 h

NATALIA LACUNZA

ÚNICA ACTUACIÓ A LES COMARQUES GIRONINES AQUEST ESTIU

PÀRQUING REC DEL MOLÍ. L'ESCALA

divendres, 24/09/2021 22.00 h

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts de l'ÍTACA L'ESCALA el divendres 24 de setembre. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu 'Operación Triunfo', però que s’ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística. Al llarg dels dos últims anys, la seva música s'ha envoltat d'influències que van des del bedroom pop a l'RnB, o el Soul, però sense oblidar una marcada vocació pop. I tot això amb unes composicions pròpies a l'abast de molt pocs.
25 de set.

STAY HOMAS

PÀRQUING REC DEL MOLÍ. L'ESCALA
dissabte, 25/09/2021 22.00 h

STAY HOMAS

ÚLTIMA ACTUACIÓ ANUNCIADA AQUEST ESTIU A LES COMARQUES GIRONINES

PÀRQUING REC DEL MOLÍ. L'ESCALA

dissabte, 25/09/2021 22.00 h

ÍTACA tancarà la programació d’enguany, el 25 de setembre, amb el concert dels Stay Homas. El festival ha decidit tornar a programar la banda aquest any, després que molts espectadors de l’ÍTACA ho hagin sol·licitat en quedar-se sense entrades pels dos concerts programats a Calella de Palafrugell i que van exhaurir les entrades. És, de moment, el darrer concert anunciat d’aquest estiu a les comarques gironines del Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, van arribar a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials durant la pandèmia. El grup presenta el seu primer llarga durada, 'Agua', amb temes inèdits, dins la  gira internacional que els farà passar per Amèrica Llatina i les principals ciutats europees i espanyoles.
Link Produccions S.L.U
C/ Pedret 7, Baixos- 17007 Girona
Correu electrònic: tiqueting@linkproduccions.com

Avís legal
Política de galetes
Tens una targeta regal?

Desenvolupat per